Altaner er gode at vælge for at få noget ekstra plads

på altaner

Realtor Andrew Harrild sidder udenfor Tip Top Lofts på Lake Shore Blvd. W., kigger op på altaneren på Fort York condos på tværs af gaden. Det er en blå himmeldag, men der er ikke en sjæl i syne på de små, allestedsnærværende terrasser.

“Jeg ser mange ting på altaner, men ikke mange mennesker,” siger Harrild, en partner i Condos.ca.

Mere end halvdelen af ​​hans klienter sætter altaner på deres ejerlejligheder. Men Torontos korte somre og den diminutive størrelse af disse betonplader betyder, at efterspurgt udendørs rum ofte er underudnyttet og ofte henvist til opbevaring, et lager til caféborde og cykler.

I en by med krympende lejlighedstørrelser er det svært at undre sig over, hvorfor altaner er indbygget i så mange nye bygninger, når boligkøbere kan få mere brug fra det samme rum indendørs.

“Kan du bo her,” tweeted Toronto forfatter og urbanist Matt Elliott henvise til en grundplan for en enhed i en havnefront udvikling kaldet Sugar Wharf. Den tout’s en 402 sq ft condo, herunder en 325 sq ft interiør. Resten, en 77 m² store altaner, er forholdsvis generøs, hvilket giver lidt mindre plads end to kongemadrasser, der ligger til ende.

Altaner er det vigtigste for mange mennesker

Selv hvis du synes altanerne bliver for lille, som også er overset, for varmt eller for skygget, folk som ideen om den dør, der fører udenfor, sagde Harrild.

“På bagsiden af ​​(et ejerhus), hvis de skal sidde fast i en glasboks op i himlen, må de måske endda ubevidst have en form for forbindelse til omverdenen,” sagde han. sagde.

Altanen “var alt”, da Anne Marie Aikins købte en flod by lejlighed fra en bygherrens plan mere end fire år før flytning i sidste måned.

Under konstruktionen ville talsmanden for Metrolinx besøge stedet for at beundre hendes fremtidige udsigt over Don-toget, Hearn-generationen og Corktown Common.

Men da hun gik til en inspektion forud for belægning, lærte Aikins at hun havde misforstået hendes enheds stilling. Sandheden – at hendes altaner ikke kun havde en sø udsigt mod sydøst, men en forbløffende downtown vista i vest, herunder CN Tower – havde hende så kæmmet, byggeprojektet måtte forlade hende alene for at komme sig.

Altaneren, siger hun, er særlig vigtig, fordi hun bor alene.

“Der er tidspunkter, hvor du vil føle forbindelse til din by og andre mennesker. At have en fantastisk udsigt som det gør dig til at føle, at du er lige der i byen med andre mennesker. Det er en fantastisk måde at føle sig stadig forbundet med din by, “sagde hun.

Altaner er godt at vælge hvis du vil have noget ekstra plads

Hun har dekoreret hendes dæk med blomster og en spisestue i pubhøjde, der gør det muligt for hende at nyde udsigten uhindret af rækværket.

Stephanie Widenoja, der plejede at eje et hus med en gård, ville elske at dyrke planter på sin altaner nær Bloor og Sherbourne Sts. Men rummet, der er lige stort nok til to stoler, er for lille.

“Da jeg begyndte at lede efter en lejlighed, var jeg nødt til at vide, at jeg kunne gå udenfor,” sagde hun. Siden da er der dog gået en anden højere bygning ved siden af.

“Jeg føler mig meget udsat, når jeg er ude på min altan nu, så jeg går ikke meget ud. Men nogle dage, hvor jeg har været på skrivebordet hele dagen, og jeg kommer hjem, er det dejligt at sidde udenfor i en halv time eller 45 minutter og bare trække vejret, siger IT-lederen.