Har dit værksted ordenlige dekkreoler?

dekkreoler

 

Er du selvstændig mekanikker eller arbejder du på et værksted, hvor du har mulighed for at få indflydelse på, hvordan arbejdsmiljøet er, så skal du sørge for at læse med videre her. Det er måske ikke noget du lige selv har gået og tænkt over, men det er et element, som er utrolig vigtigt i forhold til et rigtigt godt arbejdsmiljø. Så tænker du sikkert nu, hvad er det? Jo det hele handler faktisk om en meget simpel ting, hvilket er dekkreoler. Det var sikkert ikke det du lige havde regnet med, men det er er element, som nemt bliver overset på de fleste værksteder.

 

Hvorfor have dekkreoler?

Hvis du er selvstændig mekanikker, så er det ikke sikkert du er ude på gulvet og laver en masse almindeligt mekanikker arbejde sammen med dine medarbejder. Nej, du sidder sikkert inde på kontoret og ordner alt det bagom, så butikken også hænger sammen der. Sådan er det i hvert fald ved de fleste selvstændige, hvilket er helt naturligt, da det er et rigtigt stor stykke arbejder der ligger der i. Men så er det også nemmere at overse nye dekkreoler.

 

Især hvis man går med den formodning om, at den der er på værkstedet er helt i orden. Men har du været ude og tjekke den fornyeligt, og set om den nu også er i ordne. Noget man hurtigt kan glemme er, hvor meget den endeligt løfter af vægt hverdag, da om som sagt tager det som en selvfølge. Men man skal huske på, at den bliver også slidt  ligesom alle andre ting. Når det begynder at ske, så er det på tide man får anskaffet sig en ny, så man opret holder sikkerheden på værkstedet hele tiden og derved undgår man en masse ulykker.

 

Er der sikkerhed ved dekkreoler?

 

Som tideligere nævnt er det vigtigt at der opret holdes sikkerhed i forhold til dekkreoler. Prøv at forstille dig, hvor meget skade de kan gøre både på dine medarbejder men også på dine lokaler og andre maskiner, hvis dekkreolerne går i stykker og alle dækkende falder ned. I værste tilfælde kan det ende i dødsfald. Dette er ingen interesseret i, derfor er det vigtigt, at sikkerheden bliver overholdt. Så hvis du er i tvivl, så få en person ud og undersøg dine dekkreoler, så ved du også, hvordan deres tilstand er.

 

Finder du ud af, at deres tilstand er helt igennem i orden, så er der jo ingen problemer, men finder du derimod ud af, at dine dekkreoler ikke er i orden mere, så er det på tide at få skiftet dem ud. Der findes flere forskellige virksomheder, som sælger dekkreoler i alle mulighede størrelser. Du skal faktisk bare finde den der passer til dit behov. Hos de mange virksomheder, som sælger dekkreoler, kan du få rigtig god råd og vejledning i forhold til dit behov, hvilket gør at du kommer hjem med det helt rigtige.  På den måde sikre du dig, at dine nye dekkreoler opfylder de sikkerhedskrag der er.