Hvad er den bedste myrebekæmpelse

der tiltrækker myrerbekæmpelse

Selv efter oprydning gik du på en eller anden måde glip af en stænkahornsirup på køkkenbenken. Nu er der hundrede små kroppe, der er opkøbt fra bagdøren til bordpladen, i vente med angst på muligheden for at tage en dukkert i den nu overfyldte, sukkerpulje.

Er der sukkermyrer i dit køkken? Og hvad er den bedste måde at slippe af med sukkermyrer? Hvis disse lyder som spørgsmål, du har stillet dig selv før, skal du læse videre.

ER DET EN SUKKEMYR, ELLER ER DET EN SUKKERMyr?

Næsten enhver myr, der tiltrækkes af sukker, kaldes ofte en sukkermyr. Men det er som at kalde alle mennesker, der spiser grøntsager, vegetarer. Faktisk er der en type myre, der kaldes ”bundet sukkermyr.” Denne art findes kun i Australien og har en særlig tiltrækning mod sukker. Der er dog ganske mange myrer med en sød plet til slik.

LYGTER SUKKEMYRKE SUKKER?

Sukker indeholder mange kulhydrater, et vigtigt næringsstof for alle dyr. Myrer, der tiltrækkes af sukker, kan dog også forbruge andre ting. Dette inkluderer fedt, proteiner (opnået ved at spise andre insekter) og endda plantepollen.

Se de bedste myrebekæmpelse metoder

HVORDAN FÅR JEG EN SUKKER ANT-INFESTATION?

Myrer har omkring fire til fem gange flere lugtreceptorer end andre insekter. En sulten maur på jagt efter kulhydrater kan hurtigt snuse et måltid ud. Selv spormængder mad, der blev udeladt i tællere eller gulve, kan være nok til at lokke et spor af myrer ind i dit hjem.

HVORDAN FÅR DU LIDT AF SUKKEMYRER?

Beslutning om, hvordan man slipper af med sukkermyrer i køkkenet, eller hvordan man slipper af med sukkermyrer i hjemmet, kan være så simpelt som at oprette en forebyggelsesplan eller væsentligt mere kompleks. At finde ud af, hvordan man dræber sukkermyrer, kan være en endnu større udfordring. Da du kan slippe af med sukkermyrer i hele huset, kan kræve en anden strategi, end når du prøver at slippe af med sukkermyrer i køkkenet, lad os se på disse to spørgsmål hver for sig.

Brug ikke let nogen form for gift i dit hjem. Det kan forårsage alvorlig skade på dig og dine kære, når de ikke anvendes korrekt. Det er derfor, at det at bruge en skadedyrsbekæmpelse, der ved, hvordan man bruger musegift korrekt, er dit bedste handlingsforløb, hver gang. Ring til Terminix i dag for at finde ud af, hvordan du hjælper med at holde din familie sikker og gnaverfri.

Se de bedste metoder der er at finde

Hvordan forhindrer du sukker myrer i køkkenområder?

Myrer, der findes et sted i køkkenet, trækkes sandsynligvis ind af mad. Start med en ren skifer for at få dette problem under kontrol. Giv dit køkken en grundig rengøring. Kast gammel mad ud, rengør ovnens toppe, fej bag store genstande og smid alt affald. Kontroller også skraldespanden, og rens eventuelt snavs. Hvis dit antiproblem vedvarer, er der andre tip til fjernelse af myrerbekæmpelse, der er værd at overveje.

Hvordan forhindrer du sukker myrerbekæmpelse i husområder uden for køkkenet?

Hvis du har opdaget myrerbekæmpelse uden for dit køkken, er det tid til at lave noget undersøgelsesarbejde. Hvis du lokaliserer en anden madkilde, der trækker myrerbekæmpelse (f.eks. En resterende candybar, der er skubbet i sofaen eller en hemmelig stang af frugt tygges under sengen), finder de samme rengøringsregler anvendelse. Hvis du ikke kan finde en kilde, kan du dog have at gøre med en anden type maur. Der er et par mærkelige ting, der tiltrækker myrerbekæmpelse. Der er også mange forskellige myrearter. Måske er den mest bekymrede tømrermyrer. Hvis du finder myrer i nærheden af ​​områder med vådt eller beskadiget træ, kan du overveje at kalde en skadegører.

Hvad dræber sukker myrer?

Der er en række hjemmemedisiner og produkter, der ikke er købt, som lover at dræbe sukkermyrer. Mange af disse produkter er imidlertid ikke sikre at håndtere. En af de bedste løsninger til håndtering af et skadedyrsproblem er at ringe til en skadedyredirektør, der kan hjælpe dig med at vurdere, hvilke problemområder i dit hjem der skal løses.

At opdage en infektion af sukkermyrer behøver ikke at betyde slutningen på pandekage Morgenmad. Bare husk at rydde rester af sirup, undersøge eventuelle ikke-madrelaterede myreproblemer og nå ud til en professionel for at få hjælp, når du har brug for det.